Welkom bij

Van Ingen Reinigingstechniek

Met meer dan 20 jaar ervaring in reinigingsmachines van Kärcher en vele andere merken, zijn wij het aangewezen bedrijf voor jou bij alles wat met reinigen en techniek te maken heeft!

Professionele reinigingsmachines

Wij zijn gespecialiseerd in professionele reinigingsmachines. Op zoek naar de juiste en betaalbare service? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons team heeft veel ervaring en wij adviseren je graag over de juiste machine.

Ook verhuren wij diverse reinigingsmachines en kun je bij ons terecht voor al het onderhoud en/of reparatie aan jouw machine.

Op zoek naar maatwerk? Geen probleem!
We regelen niet alleen de machines, maar ook alle overige benodigde accessoires en komen het (indien gewenst) compleet bij jou op locatie monteren! Zo kun jij je blijven focussen op jouw eigen werkzaamheden, ben je verzekerd van een professionele installatie en kun jij zorgeloos met de apparatuur aan de gang zodra wij bij je wegrijden.

Onze diensten

Hogedruk aanhangers

Een perfecte oplossing voor mobiele en onafhankelijke inzet van hogedrukreiniging, is gebruik maken van een hogedruk aanhanger. Dit kan o.a. worden toegepast op bouwplaatsen en bij schoonmaakwerk.

Ook bij het verwijderen van graffiti is dit een ideaal systeem. Wij verhuren & verkopen diverse aanhangers die voor ieder reinigingsprobleem ingezet kunnen worden.

Klantreviews

Jan-henk Van Den Brink
Jan-henk Van Den Brink
29/06/2023
M.C. van den Brink
M.C. van den Brink
13/08/2021
rick wener
rick wener
30/11/2020
Hardeman Vloerbewerking
Hardeman Vloerbewerking
05/11/2020
Heel secuur & vriendelijk bedrijf
Dave Slotboom
Dave Slotboom
23/09/2020
Joost Slagter
Joost Slagter
10/05/2019
Wat een heerlijk bedrijf om mee samen te werken, kwaliteit boven alles ! Denken mee ! Waren er maar meer bedrijven zoals deze