Service

Service

Jij hebt een vraag over de voor jouw doel beste reinigingsmachine? Je wilt een machine kopen, huren of laten repareren? Je wilt gemakkelijk toebehoren bestellen zoals reinigingsmiddelen, shampoo, wasborstels of bijvoorbeeld slangen?

Neem contact met ons op en het komt in orde. Wij werken snel, betrouwbaar én betaalbaar. Afspraak is ook daadwerkelijk afspraak en het woord service heeft bij ons nog die ouderwetse betekenis van echte dienstverlening. Wij zijn er voor jou!

Problemen met jouw machine? Wij helpen je uit de brand!
Wij verlenen voornamelijk service aan Kärcher reinigingsmachines, maar je kunt natuurlijk ook bij ons terecht als je een ander merk reinigingsmachine hebt. Of je daar nu meer over wilt weten of een reparatie wilt laten uitvoeren, wij helpen je uit de brand!

Tevens ben je bij ons aan het juiste adres als je een machine wilt huren of inruilen. Vragen hierover? We vertellen je er graag meer over!

Wij werken snel, betrouwbaar én betaalbaar. Afspraak is ook daadwerkelijk afspraak en het woord service heeft bij ons nog die ouderwetse betekenis van echte dienstverlening.