PW-H50-180/13

Huurprijs vanaf

Deze wil ik huren

PTL-M 200/18 B

Huurprijs vanaf

Deze wil ik huren

KF Steel Premium

Huurprijs vanaf

Deze wil ik huren

Attix 33 2M

Huurprijs vanaf

De ATTIX 33 M/H stofzuigerserie zet een nieuwe norm wat betreft het ontwerp en het aantal kenmerken voor de Nilfisk droogzuigersportfolio. Met een innovatief filtratiesysteem, verbeterde werking, robuust ontwerp en stofklasse M/H-certificering, biedt deze lijn een superieure oplossing voor professionele klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare machine die de gezondheid en veiligheid van hun medewerkers waarborgt. De ATTIX 33 M/H heeft meer zuigkracht, een afgedicht stofsysteem, automatische filterreiniging en diverse andere gebruikersvoordelen die zijn ontwikkeld om de zware omstandigheden te weerstaan op bouwlocaties en in andere branches waar gevaarlijk stof wordt opgezogen.

De ATTIX 33 M/H biedt een uitstekende productiviteit dankzij het automatische filterreinigingssysteem InfiniClean™. Het InfiniClean-systeem zorgt voor een continue reiniging van het filter tijdens gebruik door middel van een omgekeerde luchtstroom, waardoor de zuigprestatie op een hoog peil blijft. De stilstandtijd wordt aanzienlijk verminderd doordat de container kan worden gevuld zonder filteronderhoud. Om de blootstelling aan stof tijdens het verwijderen ervan tot een minimum te beperken, zijn er verschillende stofzakopties beschikbaar, die aansluiten bij de specifieke behoeften en toepassingen op het gebied van gevaarlijk stof. Ook het wasbare, duurzame PFTE-filter en de dubbele HEPA-filteroptie beperken het onderhoud tot een minimum en verlagen de algehele servicekosten. Een debietsensor met gecombineerd akoestisch waarschuwingssignaal en LED-waarschuwingssignaal bewaakt het filter en de luchtstroom om een veilige werking en filtratie op het hoogste niveau te bewerkstelligen.

Tevens is deze machine bijzonder geschikt voor het opzuigen van de eikenprocesierups.

Gemakkelijke hanteerbaarheid en gebruiksvriendelijkheid – ook bij transport van de ene werkplek naar de andere – zijn ook belangrijke kenmerken van de ATTIX 33 M/H stofzuiger. Alle modellen bieden flexibele opbergoplossingen voor gereedschappen en accessoires, zodat u alles wat u nodig heeft bij de hand heeft.

InfiniClean™ – Automatisch filterreinigingssysteem met zeer beperkt prestatieverlies
Duurzaam PTFE-filter met antiplakmembraan en minimaal 99,9% filtratie-efficiency
Push&Clean™ – Semi-automatisch filterreinigingssysteem op geselecteerde modellen
Gecertificeerd voor stofklasse M en H inclusief asbest
Unieke dubbele filteroplossing beschikbaar voor H-klasse/HEPA – inclusief 3-fasen filtratie
Debietsensor met gecombineerd akoestisch waarschuwingssignaal en LED-waarschuwingssignaal
30 liter container met stalen zwenkwielen en robuuste bumper
MultiFit accessoiresysteem voor ultieme toepassingsflexibiliteit
Flexibele rubberen banden, opbergmogelijkheid voor een gereedschapskist en optionele trolleyhandgreep voor opberggemak en transport
Optionele motorkoelfilter, uitlaatluchtadapter en duurzame filterzak
Geschikt als machine in de bestrijding van de eikenprocessierups

Bekijk alle specificaties >

Interesse in dit product of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!

Deze wil ik huren

Nilfisk Maxxi II 55-2WD

Huurprijs vanaf

Deze wil ik huren

Nilfisk Maxxi II 75-2WD

Huurprijs vanaf

Deze wil ik huren